Koostevideo Martin Mustonen & Oskari Hakalan ”kiitos yhteisistä Summer Up vuosista” – juhlista.

Martin Mustonen & Oskari Hakala tunnetaan Suomen suurimman urbaanin musiikin Summer Up – festivaalin ja saman nimisen yhtiön perustajina sekä kotimaisen urbaanin musiikin vaikuttajina ja puolestapuhujina.
Vuodesta 2003 lähtien Summer Up kasvoi 23 kävijän kokoontumisesta parhaimillaan lähes 40.000 kävijän perinnefestivaaliksi sekä lähes 100.000 eri juhlijaa vuosittain tanssittavaksi tapahtumatuotantoyhtiöksi, joka järjestää useita festivaaleja, risteilyjä sekä muita tapahtumia. Tunnetuimmat tapahtumat ovat mm. Summer Up Summer Up, Summer Sound, Goom – risteilyt, Summer Up cruise sekä Abiristeilyt.
Martin Mustonen & Oskari Hakala myivät heinäkuussa 2015 perustamansa yhtiönsä N.C.D Productions Oy:lle, jonka johdosta kaksikko järjesti ”Kiitos yhteisistä Summer Up vuosista juhlat”, johon osallistui kaksikon ystäviä, yhteistyökumppaneita, kotimaisen urbaanin musiikin artisteja, tekijöitä ja vaikuttajia.
Lue tarina kokonaisuudessaan tästä:
www.martinmustonen.fi/martinoskari
Iltalehden artikkeli:
http://www.iltalehti.fi/viihde/2015072820099521_vi.shtml