ETUSIVU

Nimeni on Martin Mustonen.

Olen 20 vuoden yrittäjätaustan omaava ja erityisesti tapahtuma-alalla ansioitunut projektinjohtaja, joka omaa näyttöä ja kokemusta yrityksien ja konseptien rakentamisesta, tuotantojen ja projektien johtamisesta, brändimarkkinoinnista, yritysyhteistyöhankkeista sekä liiketoiminnan kehittämisestä. Olen innostuja ja palkintoja saanut innostaja, joka omaa hyvän maineen sekä laajan kontaktiverkoston niin kaupallisella kuin poliittisella tasolla.

Minua on kutsuttu vuosien aikana haasteiden ratkaisijaksi, visionääriksi, asioiden toteuttajaksi sekä inspiraation lähteeksi. Elän mottoni mukaan: ” ei ole ongelmia, on vain tilanteita ennen ratkaisua”.

Olen perustanut, lanseerannut ja toteuttanut suuria yleisötapahtumahankkeita – ja konsepteja, tuotantoyhtiöitä, ravintolakonsepteja sekä kuluttajatuotteita. Toimestani on järjestetty maissa ja merillä niin yrityksille kuin kuluttajille sekä urheilun ja kulttuurin parissa lähes 1000 erilaista yleisötapahtumaa, joista suurimmat omatuotannot ovat keränneet paikan päälle yli 40.000 eri osallistujaa. Eri toimeksiannoista olen päässyt tuomaan osaamistani myös useisiin muihin projekteihin, parhaimmillaan 80.000 osallistujan kokoisiin tapahtumiin.

Tapahtumissamme ovat vierailleet Suomen suurimmat tähdet sekä maailman kiinnostavimpia nimiä, kuten Nicki Minaj, Avicii, Axwell, Rae Sremmurd, Armin van Buuren, Fat Joe, Sean Paul sekä useita muita maailmanluokan tähtiä.

Olen ratkaisukeskeinen ja tuloshakuinen kokonaisuuksia hallitseva projektinjohtaja, joka elää tunnusluvuista, ympärilleni keräämistäni asiantuntijoista sekä eteenpäin vievistä tavoitteista.

Olen yrittäjämatkani aikana myynyt useimmat yritykseni uusille omistajille.

Arvojani ovat luotettavuus ja rehellisyys sekä lojaalisuus. Omaan kaupallisen korkeakoulututkinnon. Puhun äidinkieleni suomen lisäksi englantia ja venäjää.

Jos voin auttaa sinua tai yritystäsi, ole ihmeessä yhteydessä. Tehdään yhdessä jotain hienoa!

CONTACT:
+358 46 811 1414
martin.mustonen (at) martinmustonen.fi

SOME:
FB: Martin Mustonen
IG: Martin Mustonen
Linkedin: Martin Mustonen

WEB:
www.martinmustonen.fi