Summer Up elämäntyö

Summer Up -niminen tapahtumahanke ja siitä seurannut tapahtumayhtiö ovat projekteja, joita kutsun ensimmäisiksi elämäntyökseni.

Vuonna 2003 perustamani musiikkitapahtuma Lahden Mukkulan rannassa, Summer Up, oli alkusysäys kaikelle. Vaikka ensimmäisen vuoden kävijämäärä oli vaatimaton 23, tapahtuma kasvoi vuosien varrella massafestivaaliksi, keräten parhaimmillaan yli 40,000 osallistujaa (2012).

Summer Up oli vaikutusvaltainen kotimaisen hiphop-musiikin ja kulttuurin tapahtuma koko vaikutuskauteni ajan. Se oli paitsi merkittävä ilmiö itsessään myös yksi Suomen suurimmista musiikkifestivaaleista kyseisenä aikana.

Tapahtuman myötä Summer Upista tuli paitsi kotimaisen hiphop-musiikin ja kulttuurin tärkeä mielipidevaikuttaja myös valtakunnallisesti tunnettu tapahtumatuotantoyhtiö. Yhtiön tuottamissa tapahtumissa vieraili vuosittain parhaimmillaan yli 100,000 kuluttajaa, ja työskenteli satoja projektityöntekijöitä.

Tuotantoyhtiön luomuksia olivat Summer Up -festivaalin lisäksi Summer Up Cruise -risteilyt, GOOM-risteilyt, Abiristeilyt, Summer Sound -festivaali, kansainväliset Stars Of The Stadium -Big Air -kilpailut sekä useat konsertit, kiertueet ja suuret ja pienet yritysjuhlat.

Tapahtumissa ovat lavalla nähty lähes kaikki Suomen suurimmat tähdet sekä useita kansainvälisiä huippunimiä, kuten mm. Nicki Minaj, Avicii, Axwell, Rae Sremmurd, Tinie Tempah, Armin van Buuren, Far East Movement, Fat Joe, Sean Paul jne.

Matkani Summer Upin parissa päättyi vuonna 2015, kun myin yhtiöni N.C.D Production Oy:lle. Nykyisin tapahtumien järjestämisoikeudet omistaa Nelonen Media Live Oy.

KOOSTEVIDEOITA

2015
2014
2013
2012 (1 & 2)

SUMMER UP VUODET 2003 – 2015 JULISTEINA
Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi