SANTIAGO DE CHILE

Maailmanympärireissumme ensimmäinen Etelä – Amerikan kohteemme oli Chilen pääkaupunki Santiago de Chile. Kaupungista mieleen jäivät erityisesti upeat viinitilat, vuoristoiset maisemat sekä kiehtova latino kulttuuri.

Kohokohta Santiagossa oli käynti Casas del Bosquen viinitilalla, jossa päästiin testaamaan hyviä laatuviinejä. Kun Santiagoon asti eksyy, opastetun viiniretken ottaminen on must to do!
Mielenkiintoisia alueita olivat myös lukuisten ravintoloiden, clubien ja kauppojen täyttämä Barrio Bellavista, jossa kannattaa ehdottomasti käydä pyörähtämässä. Alueelta löytyy niin turisteille sopivaa modernia meininkiä kuin paikallisten suosimia urbaaneja paikkoja! Alueen sisältä löytyvä Patio Bellavista on nasta paikka viettää iltaa hyvän viinin ja ruuan parissa.
Suosittelen käymään myös Cerro San Cristobalin huipulla, josta avautuu mielettömät näkymät koko kaupunkiin! Alueelta löytyy myös kiehtovia maamerkkejä, patsaita sekä kirkkoja, jotka ovat näkemisen arvoisia.
Santiago de Chile sopii loistavasti muutaman päivän välipysähdykselle matkalla seuraavaan kohteeseen.