Kuka olen?

Tervehdys!

Nimeni on Martin Mustonen.

Olen syntynyt vuonna 1984 Neuvostoliiton Leningradissa, josta muutin noin neljä vuotta myöhemmin Lahteen. Olen kasvanut aikuiseksi Lahdessa ja tätä nykyä vaikutan Helsingin Kalasatamassa, jossa iloa ja rakkautta elämääni tuo erityisesti 2016 syntynyt upea poikani. Puhun suomen ja englannin lisäksi myös venäjää.

Olen toiminut yrittäjänä lähes koko aikuiselämäni ajan, aina vuodesta 2002 lähtien, kun perustin ensimmäisen yritykseni tapahtuma- ja musiikkiviihdealalle. Yrittäminen, tekeminen, asioiden mahdollistaminen sekä haasteiden ratkaiseminen ovat minulle elämäntapa.

Rakastan tutkia elämää ja maailmaa, jonka vuoksi myös matkustaminen ympäri maailmaa sekä esimerkiksi erilaiset perhe- ja ruokakulttuurit kiehtovat minua erityisesti. Olen ehtinyt elämäni aikana matkustamaan yli 70 eri maassa, jonka myötä erilaiset kulttuurit ja elämäntavat eri puolilla maailmaa ovat rikastuttaneet tapaani katsoa maailmaa.

Harrastuksiini kuuluvat laitesukeltaminen, kuntosalilla käyminen sekä ulkoilu eri muodoissa. Erityisesti musiikki on tärkeä osa elämääni. Vaikutan Lahti United nimisessä kokoonpanossa solistina, jonka myötä esiintyminen useiden tuhansien ihmisten edessä ja kappaleiden sanoittaminen ovat minulle tuttua ja mielekästä.

Arvoihini kuuluvat rehellisyys, luotettavuus, lojaalisuus sekä perhekeskeisyys.

Olen yrittäjähistoriani aikana luonut ja johtanut useita kymmenien tuhansien ihmisten täyttämiä massatapahtumia, menestyneitä ravintoloita, kaupallisia hankkeita, ilmiöksi nousseita kuluttajatuotteita, satojen ihmisten organisaatioita sekä innovatiivisia satoja miljoonia silmäpareja saavuttaneita markkinointihankkeita. Minua kutsutaan ideoijaksi, visionääriksi, haasteiden ratkaisijaksi, asiantuntijoiden johtajaksi, innostujaksi sekä innostajaksi. Olen saanut myös palkintoja tavastani innostaa muita. Elän mottoni mukaan: ”Ei ole ongelmia, on vain tilanteita ennen ratkaisua”.

Ihmisten saaminen paikan päälle on minulle tuttua. Se on suorastaan selkärangassa. Olen järjestänyt maissa ja merillä niin yrityksille kuin kuluttajille noin 1000 erilaista yleisötapahtumaa, joista suurimmat ovat keränneet paikan päälle yli 40.000 eri osallistujaa. Lisäksi olen päässyt tarjoamaan osaamistani myös lukuisten yrityksien ja tunnettujen esiintyjien tuotantoihin, joista suurimmat ovat keränneet paikan päälle yli 80.000 osallistujaa.

Taitoihini kuuluvat erityisesti projektihallinta ja tulostavoitteinen projektijohtaminen. Lisäksi ymmärrän pitkän kokemukseni harjoittamana, kuinka kannattavuutta aidosti lisätään, huomioarvoa nostetaan sekä kuinka konseptoida tai tuotteistaa palveluja ja tuotteita oikein niin, että niitä oikeasti ostetaan eikä vain kommentoida Sosiaalisessa Mediassa.

Osaamisalueisiini kuuluvat myös kyky kehittää ja johtaa liiketoimintaa kannattavaksi, ohjata asiantuntijoita työssään, ymmärtää kuinka massat ja yksilöt käyttäytyvät, mitä he haluavat kuulla ja kuinka viestiä heille oikein. Sisäistän myös, kuinka tuotetaan laadukkaita palvelukokemuksia sekä kiinnostavaa mielikuvamarkkinointia liiketoiminnan ja myynnin kehittämistä varten. Osaan käsitellä, lukea ja ymmärtää ihmisiä erinomaisesti. Minulle tuttua ovat myös erilaiset strategiat, niiden luominen ja jalkauttaminen. Intohimoni on rakentaa, kasvattaa ja johtaa kannattavaa liiketoimintaa sen palveluiden tai tuotteiden parissa niin, että se tuottaa aitoa lisäarvoa myös loppukäyttäjälle.

Omaan myös merkittävän kontaktiverkoston, jonka kautta yhdistän oikeita ihmisiä nopeasti yhteen.

Sivuiltani löydät ansioluetteloni, jossa pääset tutustumaan, mitä kaikkea olen elämäni aikana ehtinyt tekemään.

Olen yrittäjämatkani aikana myynyt useimmat perustamani yritykseni uusille omistajille. Jos koet, että organisaatiosi kaipaa aikaan saavaa tekijää tai johtajaa, ole ihmeessä yhteydessä. Laitetaan asiat etenemään!

Linkedin: Martin Mustonen
FB: Martin Mustonen
Instagram: Martin Mustonen

Minut tavoittaa myös:
martin.mustonen (at) martinmustonen.fi
(+358) 46 811 1414